Wim Vermeulen, 48, papa van Kato en Marie en gehuwd met Ingrid is de general manager van ECX. Zo stuurt hij ECX aan in zijn groei, ambities en probeert hij te helpen waar hij kan. Of het nu bij klanten, partners, leveranciers of medewerkers is. Voordien werkte hij als design architect en project manager voor verschillende grote enterprise & corporate bedrijven. De dynamiek van teams opbouwen lag hem enorm, maar hij voelde zich toch beter bij KMO’s met hun kortere beslissingslijnen en directere impact op bedrijven en hun medewerkers.

 

Als sportieve Bourgondiër met een uitgesproken interesse in wetenschap, sport, cultuur en eten en drinken, is de tijd waarin hij niet aan het werk is goed gevuld. Uit eten, zelf koken of op stap met vrienden, het is altijd gezellig. Op sportvlak gaat de voorkeur naar skiën, lopen, fietsen of wandelen. Daarnaast is hij een grote voetbalfan met een sterke passie voor de Belgische recordkampioen.

 

Bij al die hobby’s telt hij ook de bijbehorende doelen. Zo beklom hij al enkele gekende colls zoals Ventoux en Gallibier en liep hij in 2019 zijn eerste marathon. Corona en kwetsuren gooiden daarna wat roet in het eten maar hij duimt voor de mogelijkheid op een nieuwe marathon dit jaar.

 

Wat hij als eerste doet wanneer hij op vrijdagavond thuiskomt? Wel, thuiskomen is veel gezegd. Bijna wekelijks spreekt hij met vrienden af in het stamcafé Penneke Dop in Tisselt. Vind je hem niet bij Rudy, dan wellicht thuis met een aperitiefje of op restaurant met vrienden of familie.

 

Ook aan onze general manager durven we vragen waarom hij precies de leukste persoon binnen ECX is.

“Ze moeten wel lachen, anders… 😉 Nee, humor maakt het leven gewoon zoveel aangenamer. En Team ECX heeft alleszins zin voor humor.”

Meer informatie vind je op Wim’s LinkedIn.