Timothy Verberck, Thymo voor de vrienden, woont op zijn 29 jaar samen met de beste wederhelft, Jitte. In september 2019, kwam hij het ECX team vervoegen.

Toen Nicky, ex-basketbal ploegmaat en nu ex-collega bij ECX, hem toevallig vertelde dat ECX altijd wel op zoek is naar interessante werkprofielen, was dat perfecte timing. Timothy was zelf namelijk ook op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Nu bestaat zijn taak als 1e en 2e lijn helpdesk en system engineer vooral uit het verbeteren van de workflow voor de eindgebruikers. Het gaat hoofdzakelijk om het verhelpen van problemen en het verschaffen van tips and tricks. Af en toe werkt hij ook grotere projecten mee uit.

Buiten het werk, houdt hij zich graag bezig met sport, lesgeven en muziek. Dat klinkt simpel genoeg, tot hij in detail gaat. Hij speelt basketbal, en wanneer het kan beoefent hij krav maga. Hij maakt deel uit van de jeugd coördinatie en coacht de U12. Gitaar en piano speelt hij ook en daar geeft hij af en toe eens muziekles in. Ook zwemlessen geeft hij aan de jonge generatie. De NBA en motoGP volgt hij op de voet. Het beetje resterende tijd gaat naar zijn vrienden voor een leuke activiteit of een frisse pint.

Een extra hobby is het zich bijscholen voor zijn professionele carrière. Dat krijgt toch wel de prioriteit, los van de andere hobby’s.

Een drukke agenda dus met ook best wel stevige deadlines want Timothy stelt altijd doelen voor zichzelf. Volgens hem omdat hij een ongelofelijke uitsteller is. Het is een manier om te vermijden dat hij pas op het allerlaatste moment in gang schiet.

Na een drukke week, zet hij wanneer hij op vrijdagavond thuiskomt, liefst even zijn gedachten op nul. Bijvoorbeeld door wat te gamen achter de pc. Even rust voor het volgeplande weekend van start gaat.

Je weet het ondertussen… We moeten het wel vragen.
“Timothy, waarom ben jij de leukste persoon binnen ECX?”

“Ik ben een brok vol energie, die liever meedenkt, meewerkt, helpt en luistert naar wat jij te vertellen hebt. Lijkt mij toch redelijk goede eigenschappen voor die leuke persoon spot 🙃.”

We kunnen alleen maar akkoord gaan!

 

Timothy’s LinkedIn