Ron van Dijck, papa van 3 en pluspapa van 2 kinderen, werkt ondertussen bijna tien jaar voor ECX. Hij verzorgt er de Inside Sales. Dat wil zeggen dat hij offertes voorbereidt, prijzen opvraagt, bestellingen plaatst en deze ook opvolgt. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor de opvolging van de verschillende abonnementen voor klanten van ECX.

Bel je naar het kantoor, dan is de kans groot dat je hem aan de lijn krijgt. Hij zorgt ervoor dat jouw vraag dan bij de juiste collega terecht komt.

 

Wanneer hij niet aan het werk is, spendeert hij zijn vrije tijd graag met zijn gezin. Aangezien je in een huis (met tuin) ook wel altijd wat te doen hebt, kun je hem ook vaak aan het klussen vinden.

In het pré-corona tijdperk, vertoefde hij wel vaker in de verschillende concertzalen van België en pikte hij graag een voetbalmatch mee. Kortom, bij zijn vrienden en familie zijn is zijn meest favoriete bezigheid.

 

Wat is zijn favoriete festival? Rock Werchter, dat probeert hij jaarlijks mee te pikken. Hij omschrijft het als een vakantiegevoel en tegelijk de kans om je favoriete artiesten te zien optreden. Om dat te kunnen delen met vrienden en met nieuwe mensen die je leert kennen is gewoon geweldig.

 

Eén favoriete artiest kiezen, vindt hij een bijna onmogelijke opdracht. Hij houdt namelijk van zoveel verschillende genres dat er eentje uitkiezen gewoon niet lukt. Uiteindelijk hangt het ook gewoon van zijn stemming af. Uit zijn brede smaak van metal over reggae naar klassiek zou hij dan toch voor de New Wave periode uit de jaren 80 gaan. Hij zegt al lachend “Hey, I’m old.” maar Ron… op muziek plak je geen leeftijd. Dus luister lekker naar wat je wil.

 

Als laatste vroegen we hem waarom hij de tofste persoon bij ECX is.

Zijn antwoord: “Ben ik dat? Joepie! Goh…moeilijk maar misschien volgende: Ik sta als aanspreekpunt altijd open voor de collega’s.”

 

Als dat geen mooie afsluiter is.

Aarzel dus zeker niet om contact op te nemen met ECX, Ron zal je met veel plezier verder helpen.

Ron’s Linkedin