Pieter Huygens (36) is al sinds 2013 aan de slag bij ECX. Hij houdt er zich bezig met de IT-infrastructuur van klanten (onpremise/cloud/hybridcloud), rolt servers uit en installeert switches, firewalls en VPN oplossingen. Daarnaast verzorgt hij ook Office 365 (mail) oplossingen en installeert hij PC’s. Hij is dus op de hoogte van alles wat met IT infrastructuur te maken heeft.

Buiten ECX zoekt hij graag de rust op. Een terrasje met een aantal goede vrienden is voor hem een ideale manier om de avond te spenderen. Ook wandelen en fietsen doet hij graag en recreatief zwemmen, om zijn hoofd leeg te maken, hoort er ook bij. Daarnaast telt hij ook IOT (internet of things) bij zijn hobby’s.

Een specifiek doel stelt hij zichzelf niet binnen zijn hobby’s, al zegt hij wel dat wanneer hij aan iets begint, hij het ook perfect wil afwerken. Een ingesteldheid die ook op de werkvloer terug komt.

Vrijdagavonden voor Pieter bestaan dus, als het weer het toelaat, uit een terrasje doen en gewoon wat praten met andere mensen.

Waarom hij de leukste persoon is binnen ECX?

Misschien omdat hij steeds collegiaal probeert te zijn? Daar maakt het ‘praten met mensen’ ongetwijfeld een groot deel van uit. Collegialiteit is voor hem een belangrijk gegeven binnen een team.

Volg hem hier op LinkedIn.