Hi! Ik ben Evelyne Maes, 30 jaar (jong) en sinds 2021 trotse mama van een dochtertje Myla. Samen met mijn partner Sam, onze dochter en 3 katten woon ik in Niel.

Enkele jaren geleden zette ik de eerste stappen in de IT-sector en had ik meteen de smaak te pakken. Vandaaruit nam ik een sprong in het diepe richting recruitment in de technologische sector, maar na 4,5 jaar was het tijd om mijn oude liefde terug op te zoeken en zo kwam ik bij ECX terecht. Ik neem de functie van Sales Evangelist op binnen het bedrijf.

Ik hou ervan om vertrouwensrelaties met mensen op te bouwen en sta altijd garant voor open en transparante communicatie. Voor mij is het enorm belangrijk dat de klant snel en efficiënt verder geholpen kan worden en daarbij de juiste ondersteuning krijgt.

In mijn vrije tijd vind je me vaak terug op een terrasje met een cocktail of een glas wijn en een goed boek, een shopping-tripje met vriendinnen of quality time met mijn mini-me daar kan ik echt van genieten.

Zonder mijn spotify playlist stap ik niet in de wagen. Music lights up my day. Wanneer ik in de auto stap en een tof nummer kan opzetten krijg ik instant happiness. Af en toe vergeet ik ‘s avonds het volume wat te dempen met als resultaat dat ik ‘s morgens direct wakker ben, maar ik vermoed dat ik niet de enige ben die dat vergeet!

Last but not least, hou ik van reizen naar de zon! – Na een fijne vakantie zijn de batterijen weer opgeladen om er volop terug in te vliegen.

Ik kijk er enorm naar uit om met mijn nieuwe collega’s, klanten en toekomstige klanten en partners samen te werken!

Hopelijk tot snel!

Liefs,
Evelyne