Over ECX

Onze werkwijze

IT is een heel belangrijk gegeven voor elk bedrijf. Hoe digitaler je werkt, hoe beter je de concurrentie kan bijhouden of zelfs inhalen.

Maar IT is ook een ingewikkeld gegeven dat wel eens voor de nodige frustraties zorgt. Het is onze missie om die frustraties weg te nemen zodat jij je kunt focussen op jouw missie: je onderneming in goede banen leiden.

Onze werkwijze

ECX werkt projectmatig. Dat wil zeggen dat wij een bepaald aspect van je IT-omgeving onder handen nemen om een vlotte werking te garanderen.

Daarbij is het essentieel dat je over heel de lijn begrijpt wat we doen, en waarom we het doen. Want goede afspraken maken goede vrienden.

Elk project benaderen we volgens een strategische aanpak.

On premise cloud hybrid it
Wat houdt een service level agreement in? - ECX

Wij luisteren

Jouw wensen en frustraties zijn waar voor ons het project begint. Hoe kunnen we jou helpen? Wat wil je bereiken? Wie is jouw gebruiker van de toekomst? Dit zijn voor ons de allerbelangrijkste vragen op weg naar de juiste oplossing en een goede samenwerking.

De eerste kennismaking is dus heel simpel: jij doet je verhaal zodat wij een totaalbeeld krijgen van je situatie.

Meten, inventariseren en analyseren

Vervolgens is het belangrijk dat we weten welke hard- en software er aanwezig is in jouw bedrijf en hoe die op elkaar zijn afgestemd. Vervolgens doen we een doorgedreven ICT-audit die ons alle finesses van jouw netwerk toont. Door gedetailleerd te analyseren weten we perfect op welke manier we jou het beste helpen.

Na deze fase weten we wat de juiste oplossing is.

Storage & back-up

Voorstel op maat

Met de ICT-audit in de hand tekenen we een voorstel op maat uit waarin we ons plan van aanpak uit de doeken doen. Hiervoor laten we ons leiden door onze jarenlange expertise en kennis van producten en systemen.

Onze engineers scholen zich constant bij. Zo kunnen ze altijd inschatten welke innovaties toepasbaar zijn op jouw ICT-systeem.

Implementeren van kwalitatieve oplossingen

In volledige samenspraak implementeren we de overeengekomen oplossingen volgens een vlot en efficiënt plan van aanpak.

We zorgen ervoor dat onze werken zo weinig mogelijk invloed hebben op de werking van je onderneming. Al onze engineers zijn gecertificeerd en bijgeschoold om alle werkzaamheden zo snel mogelijk uit te voeren.

IT network - ECX

Begeleiden en ondersteunen

Eens alles geïntegreerd & up-and-running is, mag je verwachten dat we een aantal keer per jaar langskomen om je infrastructuur te updaten, patchen en onderhouden.

Zo streven we een goede gezondheid na, en voorkom je proactief dat je IT-systemen problemen ondervinden. Met andere woorden: je hebt de garantie dat je altijd operationeel blijft.

Meer mogelijkheden tot begeleiding en ondersteuning vind je in onze managed services.

Adviseren en opleiden

Ons werk stopt niet wanneer alles geïnstalleerd is. Wij zijn een partner, en willen dus met jou meedenken. Hoe gaat jouw bedrijf groeien? Wat zal er in de toekomst nodig zijn?

IT is geen statisch gegeven. Integendeel, het evolueert constant. Zeker wanneer IT geen hoofdzaak is voor jou, is het ideaal om terug te vallen op een partner die de evoluties op de voet volgt.

We adviseren je niet alleen. Waar nodig zorgen we voor de nodige interne opleidingen, waarna je de nodige delen van je IT-infrastructuur zelf onder handen neemt, al dan al niet in samenwerking met onze knappe koppen.

Helpdesk

Tijd voor een gesprek

Samenwerken met ECX is effectief samen werken. Wij luisteren naar je noden, bekijken de mogelijkheden, en bieden de juiste oplossing.

Zin in een gesprek met een van onze medewerkers? Contacteer ons!

Contacteer ons

Benieuwd wat ECX voor jou kan betekenen? Neem nu vrijblijvend contact op, dan bekijken we samen de mogelijkheden.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder