Diensten

Helpdesk

Met een IT-helpdesk zorg je ervoor dat al je werknemers onafgebroken kunnen werken. Zo garandeer je een vlotte werking doorheen je bedrijf. Maar wat is het en wat zijn de mogelijkheden?

Ben je niet op zoek naar een helpdesk voor jouw bedrijf, maar heb je de helpdesk van ECX nodig? Onze specialisten staan voor u klaar!

ICT kan vaak ingewikkeld zijn. De ene keer krijg je een programma niet aan de praat, de andere keer is er iets fout met je instellingen. Niemand verwacht van je medewerkers dat ze elk IT-issue zelfstandig kunnen oplossen.

Om die reden bestaan IT-helpdesks, digitale of zelfs lokale hulplijnen voor je medewerkers.

Sommige bedrijven beschikken over een eigen helpdesk. Andere besteden het uit. Wat je verhaal ook is: ECX helpt je een helpdesk in te richten of biedt het als dienst aan. Zo kun je er zelfs voor kiezen om je eigen helpdesk aan te vullen met extra handen van de ECX helpdesk.

Waarin ondersteunt de ECX helpdesk jouw KMO?

Waar helpen wij je dan zoal mee?

  • ticketsystemen opstellen;
  • duidelijke handleidingen maken;
  • aanbieden van een digitaal documentatiesysteem;
  • noodplannen ontwikkelen in geval van escalaties;
  • self-service onderdelen ontwikkelen.

Wat je ook nodig hebt, je kunt altijd terecht bij ons. Op die manier garandeer je dat je werknemers elke dag vlekkeloos werken op hun computer.

Helpdesk nodig? - ECX

Wat zijn de voordelen van de ECX helpdesk?

Wanneer je een probleem met je computer ervaart, ontvang je het liefst van al meteen hulp. De ECX helpdesk is er zo op ingericht dat onze experten snel kunnen tussenkomen om je problemen aan te pakken en op te lossen.

Zeker als aanvulling op je interne helpdesk kan dat een heuse meerwaarde betekenen. Wanneer je werknemers constant terecht kunnen bij een externe helpdesk, kunnen je eigen IT’ers zich ongestoord focussen op procesoptimalisatie.

Maar het grootste voordeel van de ECX helpdesk is de flexibiliteit die u ervaart. Wij zijn voorbereid op escalaties. Wanneer er opeens veel tickets binnenkomen van je bedrijf, hebben we de mogelijkheid om meer capaciteit te voorzien. Op die manier ontvangt iedereen snel een oplossing voor zijn of haar probleem.

Hetzelfde geldt voor wanneer een deel van je eigen IT-departement ziek of met vakantie is. In die periodes kan de druk op je IT’ers toenemen. Ook dan kunnen we snel ingrijpen om je IT’ers te ontzorgen.

Tot slot komen onze helpdesk medewerkers dagelijks in contact met verschillende bedrijven en verschillende problemen. Ze zijn van alle markten thuis en hebben steeds een antwoord op elk probleem.

Nood aan een helpdesk? We luisteren graag naar wat je te zeggen hebt.

Contacteer ons

Benieuwd wat ECX voor jou kan betekenen? Neem nu vrijblijvend contact op, dan bekijken we samen de mogelijkheden.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder